Supervisie

Reflectie

Herken je dat je af en toe stil wilt staan bij wat je doet, hoe je het doet en hierover in gesprek gaan?

Wil je tijd nemen voor zelfreflectie omdat je dit nodig hebt voor je verdere ontwikkeling als jeugd- en gezinsprofessional?

Of wil je ontdekken wat je kwaliteiten en wat je drijfveren zijn?

Als jouw begeleider in een supervisiegesprek ondersteun ik je in het leren reflecteren op jezelf en wat je meemaakt. Als persoon en als professional. Je gaat jezelf meer begrijpen, bent daardoor beter in staat de uitdagingen die je tegenkomt aan te gaan en je kunt daarin eigen keuzes maken.

Indien je bij mij een supervisietraject volgt voor je SKJ herregistratie dan voldoe je aan de voorwaarden (LVSC -geregistreerd).

Bewerken van concrete situaties

In een supervisiegesprek leer je reflecteren vanuit concrete (werk)situaties. Wat gebeurt er precies, wat doet het met jou en wat vraagt het van jou?
Wat wil je ervan leren?

Afhankelijk van wat er nodig is en vanuit mijn intuïtie sluit ik bij je behoeften aan met diverse technieken. Je krijgt zicht op en inzicht in je gedrag en wat je belemmeringen kunnen zijn. Je ontwikkelt nieuwe mogelijkheden en perspectieven om met meer plezier en zin, effectiever en authentieker verder te gaan.

Karen is een doortastende en betrokken supervisor die de juiste dingen naar boven weet te halen om verder te kunnen groeien.
Ik ben door de begeleiding van Karen gegroeid in mijn professionaliteit”.

Hannah den Hartogh

Hoe?

Je kunt individueel of in een kleine groep (max 4)
een supervisietraject volgen van 10 bijeenkomsten.

Online afspreken is mogelijk.