Coaching

Ontwikkelen

Wil je patronen doorbreken of effectiever communiceren? Wil je (weer) ontdekken welke kwaliteiten je hebt en hoe je deze het beste in kunt zetten? Of wil je beter met je tijd en met je agenda omgaan om je doelen te halen? Met deze en andere ontwikkeldoelen gaan wij binnen een coachingsgesprek aan de slag. Ik daag je uit om het over een andere boeg te gooien nadat je meer inzicht hebt gekregen in wie je bent, hoe je de dingen deed en vooral hoe je het anders wilt doen.

Werken vanuit concrete situaties

In een coachingstraject ga je vanuit concrete leersituaties aan de slag met je doelen en oefen je met nieuwe kennis en alternatieve mogelijkheden. Je bekijkt jezelf met een andere blik en leert meer over wie je bent en wat je wilt.

We werken resultaat- en oplossingsgericht! Wat goed bij jou werkt blijf je gebruiken en wat niet werkt… niet meer doen. Ik sluit bij jouw vragen en wensen aan door verschillende methoden, ‘bouwstenen’ in te zetten binnen onze gesprekken. Je ontdekt wat je houvast geeft om een volgende stap te zetten.

Als coach begeleid ik vraagstukken die liggen op het vlak van:

  • Je eigen ontwikkeling als persoon en/of als professional
  • Belemmeringen in het werk die stress opleveren
  • Veranderingsprocessen binnen organisaties
  • Omgaan met levensvragen en zoeken naar zingeving
  • Timemanagement gerelateerde leerdoelen

DISC persoonlijkheidsanalyse

Binnen coaching is het helpend om je persoonlijkheidsanalyse te weten. Hiervoor kan ik je de DISC gedragstijlen test bieden waardoor je bijvoorbeeld ontdekt waar je weerstand vaak zit, hoe het komt dat je je in een groep niet of juist wel prettig voelt en hoe je hiermee kunt omgaan etc.

Kijk voor meer informatie bij aanbod Persoonlijkheidsanalyse.

“Met mijn werkinbreng als vertrekpunt konden we achterhalen met welke stress ik te maken had en welke invloed dit had op mijn werk. Op die manier komt er positieve energie en daadkracht vrij. Ik heb heel veel aan de coaching met je gehad!”

Sandra Roest

Hoe?

In overleg, eventueel met je opdrachtgever, bespreken we van te voren je eigen leerdoelen, deze geven richting aan de begeleiding.

Je kunt individueel of in een kleine groep (max. 4) een coachingstraject volgen van gemiddeld 6 bijeenkomsten.

Online afspreken is mogelijk.