Over mij

Mijn naam is Karen en van het bouwjaar 1967 😊.

Ik zou mijzelf als een laatbloeier typeren. Het heeft even geduurd voordat ik op gang kwam en ontdekte wie ik ben, wat ik in huis heb en wat ik wilde. Daarna is mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling in groeispurten gegaan en heb ik mooi werk mogen doen en met fijne en kundige mensen gewerkt. Nadat ik begin deze eeuw mij tot supervisor en coach heb geschoold heb ik ontdekt dat hierin mijn inspiratiebronnen liggen en ben ik deze vormen van persoonlijke begeleiding gaan bieden.

Kijken en leren

Van collega’s, vrienden en mensen die ik begeleid hoor ik vaak dat ik een observeerder ben met een open blik en zonder waardeoordelen.

Ik kijk inderdaad graag om mij heen en leer van anderen en over mijzelf. In mijn leven en opleidingen heb ik geleerd hoe ik anderen kan leren goed te voelen en kijken, naar zichzelf, hun dromen en de omgeving. Het perspectief verandert hierdoor en ik zie dat hierdoor de eigen weg gevolgd kan worden. Dit levert mooie gesprekken waarbij de vragen van het leven en zingeving er mogen zijn.

In mijn werkzame leven heb ik veel voetstappen liggen binnen de welzijns- en (jeugd)zorgsector in management en human resources. Deze ervaring en kennis neem ik mee in mijn begeleiding en ben daarin redelijk allround te noemen. In mijn begeleiding staan persoonlijke betrokkenheid en aandacht, integriteit en zingeving centraal.

Ervaring

Ik krijg zoveel energie van het begeleiden van anderen. Het is mooi te zien hoe iemand weer vanuit eigen kracht en kwaliteiten in het leven kan staan, weet wat ze van het leven willen en hun eigen weg kunnen gaan.

Als ervaren supervisor en coach wil ik een tijdje met je oplopen en je ondersteunen in het formuleren van je eigen vragen en vooral ook het zoekproces naar de beantwoording ervan. Ik daag je ook uit om alternatief gedrag te oefenen en blijvend te veranderen.

Kwaliteit

Ik ben geregistreerd supervisor en coach bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).
Mijn werkzaamheden voer ik uit in naleving van de gedragscode van deze beroepsvereniging.

Registratienummer supervisor Ver012-S H2
Registratienummer coach Ver012-RC H2

Daarnaast ben ik gecertificeerd om de DISC persoonlijkheidsanalyse af te nemen.